American Bank of Investments ofron ABI Kredi Per Shtepi / Kredi Hipotekore:

 interesikomisionioferte
American Bank of Investments
abi-bank
Euribor + 6.2%
B-TH+ 3.3%
1% te shumes

Kredite ofrohen per 10 ose 20 vjet, ne Euro dhe lek.

– Per kredite ne Euro dhe deri ne 20 vjet afat interesi eshte Euribor 12m + 6.2%
– Per kredite ne Lek dhe deri ne 20 vjet afat interesi eshte Bono Thesari 12m + 6.3%

– Per kredite deri ne 10 vjet dhe ne Euro interesi eshte Euribor 12m + 8.5%
– Per kredite deri ne 10 vjet dhe ne Lek interesi eshte Bono Thesari 12m + 6.3%

– Grace Period (nuk paguan gje) deri në 12 muaj për ndërtim dhe
rindërtim.
– Sigurim jete dhe prone gjate gjithe kredise
– Banka zakonisht ofron deri ne 70% te vleres se objektit.
– Komisioni i kredisë eshte 1% e shumës fillestare të kredisë

Lexo Kushtet e plota per kredi shtepie nga ABI

 
 
Rreth Bankes:
ABI apo American Bank of Investments (Banka Amerikane e Investimeve) eshte pjese grupit NCH Capital, nje kompani me mbi $3 milliarde ne menaxhim dhe qe fokusohet me shume ne vendet e Evropes Lindore dhe Rusi. ABI ka nisur pune ne Shqiperi qe nga viti 2007 po ne vitin 2015 bleu banken Credit Agricole dhe tani ofron sherbimet ne zyrat e saj. Sherbimet a tyre jane per biznese dhe per individe, perfshire edhe kredi per shtepi dhe blerje banesash. ABI apo American Bank of Investments ka dege ne Tirane, Durres, Lezhe, Shkoder, Kavaje, Elbasan, Lushnje, Fier, Vlore, Korce, Gjirokaster dhe Sarande.

Adresa Kryesore:
“Rruga e Kavajës”, Nd.27 H.1,
Njesia Administrative Nr.10
Kodi Postar 1001,Tirane

.

Tel: +355 4 2258755
Fax: +355 4 2240752
http://www.abi.al/

Reklame: