Alpha Bank ofron disa Kredi Hipotekore / Kredi Per Shtepi:

 interesikomisionioferte
Alpha Bank
alpha bank
Euribor 12M + 5%

210-300 EUR• 1 vit - 3.5% fiks per EUR; 5% fikse LEK
• 3 vite - 4.5% fikse per EUR; 5.5% fikse LEK
• 5 vite - 5.75% fikse EUR; 6% fikse LEK

Kredi e siguruar me Hipoteke
Normat e interesit per klientet standart
• Euribor 12M + 5% per kredite ne Euro
• Libor 3M + 5% per kredite ne Dollare
• B-Thesari 3M + 2.5% per kredite ne Lek

Kredi per Shtepi Alpha FIX

Kjo kredi ofron interesa fikse per 1, 3 ose 5 vite:
• 1 vit – 3.5% fikse per EUR dhe 5% fikse per LEK
• 3 vite – 4.5% fikse per EUR dhe 5.5% fikse per LEK
• 5 vite – 5.75% fikse per EUR dhe 6% fikse per LEK

Me vone interesi ndryshon ne:
• Euribor 12M + 5.5% per kredite ne Euro
• B-Thesari 3M + 3% per kredite ne Lek

 
 
Rreth Bankes:
Alpha Bank eshte nje nga bankat me te medha te Greqise, e themeluar ne vitin 1879 dhe qe ushtron aktivitetin e saj qe nga viti 1998 ne Shqiperi. Sot, Alpha Bank ka më shumë se 210 mijë klientëve dhe 42 degë ne te gjithe vendin.Banka ofron sherbime te plota per individe dhe biznese, perfshire edhe kredi per studente. AlphaBank.al dege ne Tirane, Gjirokaster, Peshkopi, Vlore, berat, Durres, Fier, Korce, Lushnje, Elbasan, Shkoder, Lezhe, Sarande, Lac, Pogradec, Ballsh, Burrel, Erseke, Kukes, Permet, Kamez, Bilisht, Patos, Librazhd, Tepelene, Himare, Kucove.

Adresa Kryesore:
Alpha Bank
Blvd. “Zog I”, Nr.47
Tirana, Albania

.

Tel. +355 4 22 33 550
Tel. 355 42384174
sales.albania@alpha.gr
http://www.alphabank.al/

Reklame: