Banka Kombetare e Tregtise (BKT) Kredi hipotekore

 interesikomisionioferte
BKT
bkt
5.1+% 1% te shumes4% deri ne 2017

– Banka financon deri ne 80% te vleres se shtepise /dyqanit
– Afate deri ne 20-25 vjet; kredi ne lek apo euro.
– Shume qe finacon banka eshte deri ne 400,000 euro ose equivalentin ne lek.

BKT ofron kredi per perqindje te ndryshme ne baze te tipit te klientit dhe ky e merr pagen:

Ne lek:

 •   Per Klientë Preferencialë (VIP): Bono Thesari 1 vjeçare + 1.3%
  (jo më pak se 5.1% duke filluar nga 01.01.2017)
 • Klientë Pagamarrës në BKT: Bono Thesari 1 vjeçare + 1.5%
  (jo më pak se 5.3% duke filluar nga 01.01.2017)
 • Klientë Pagamarrës në çdo bankë: Bono Thesari 1 vjeçare + 1.7%
  (jo më pak se 5.5% duke filluar nga 01.01.2017)
 • Klientë individualë standart: Bono Thesari 1 vjeçare + 2.2%
  (jo më pak se 6% duke filluar nga 01.01.2017)

Ne Euro:

 • Euribor 1 vjeçar +4.5% (çdo fund viti rillogaritet)
  (jo më pak se 6% duke filluar nga 01.01.2017)

Kredi per Blerje Dyqani

 • Euribor 1 vjeçar + 5.3 % (çdo fund viti rillogaritet)
  (jo më pak se 6.8% duke filluar nga 01.01.2017)

Kushtet e plota – Te gjitha dokumentet qe duhen per Kredi per Shtepi nga BKT jane ketu

 

Rreth Bankes:
E themeluar qe ne vitin 1925, BKT eshte banka me e vjeter ne Shqiperi dhe sot ka rreth 90 dege, 64 ne Shqiperi dhe te tjerat ne Kosove.BKT u rithemelua ne 1993 dhe sot eshte e zoteruar nga kompania e madhe Turke, Çalik Financial Services. Pervec se jep kredi per shtepi, Banka Kombetare Tregtare, gjithashtu u sherben bizneseve dhe individeve me paketa te plota sherbimesh. BKT ka dege ne Tirane, Dajt, Kamez, Kashar, Durres, Elbasan, Korce, Lushnje, Vlore,  Gjirokaster, Fier, Berat, Pogradec, Sarande, Lezhe, Kukes, Peshkopi, Fushe Kruje, Bilisht, Delvine. Kavaje, Vore, Lac, Rreshen, Bushat, Shkozet, Koplik, Orikum, Kucove, etj.

Adresa Kryesore:
Banka Kombëtare Tregtare
Bulevardi “Zhan d’Ark”,
Tiranë, Shqipëri

.

Tel.: 355/4/ 2 250 955
Fax.: 355/4/ 2 250 956
info@bkt.com.al
http://www.bkt.com.al

Reklame: