FiBank ofron Kredi Per Shtepi /Kredi Hipotekore

 interesikomisionioferte
FI Bank
fi
EURIBOR 12m+ 8.90%
B-TH 12m+ 7.35%
1%-1.5% e shumes

Kjo kredi mund te perdoret per te blere nje ndertese, vile, dyqan apo per rikonstruksion.
– Kredia ofrohet ne Lek, Euro dhe USD
– Kredia eshte afatgjate, deri ne 30 vite dhe financohet deri ne 75% e vleres se shtepise.
– Komisioni i aplikimit eshte 30-50 Euro.
– Komisioni i administrimit eshte 1.5% e shumes se dhene

 

Interesi eshte:
EURIBOR 12M + 8.90% per predit ene Euro
B-Thesari 12M + 7.35% po jo me pak se 9.6% (Lek)
LIBOR 12M + 7.90% per kredite ne USD

Kushtet e plota te punes jane ketu

 
Rreth Bankes:
FiBank (First Investment Bank) ka ushtruar veprimtarine ne Shqiperi qe ne vitin 2007 dhe eshte pjese e Grupit FiBank Bulgaria, nje kompani qe tregtohet ne burse. FiBank ofron kredi per shtepi, dyqane, investime, karta krediti, depozita bankare dhe c’do lloj sherbimi tjeter per biznese dhe individe. FiBank ka dege ne Tirane, Durres, Shkoder, Elbasan, Fier, Berat, Korce, Vlore etj.

Adresa Kryesore:
Blvd. Dëshmorët e Kombit
Twin Towers, Nr.2 Kati 14/15
Tirane, Albania

.

Falas: 0800 0 111
Tel.: (+355 4) 2276 702/3
Fax: (+355 4) 2280 210
http://www.fibank.al

Reklame: