Intesa SanPaolo ofron Kredi Per Shtepi /Kredi Hipotekore

 interesikomisionioferte
Intesa San Paolo
intesasanpaolo
B-TH + 3%1%- B-Thesari per vitin e pare
- 9% fiks per 2 vitet e para (Lek)

-Deri ne 70% te vleres se shtepise, 50% te dyqanit dhe 50% e vleres se mobilimit /rikonstruksionit mbulohet nga kredia bankare
– Jo me shume se 60% e te ardhurave duhet te shkojne per te paguar kredine.

Kushtet e kredise per pagamarrës në Intesa Sanpaolo:
TRIBOR 1V + 1.25% po te pakten 6% për vitet në vijim (ne Lek)
EURIBOR 1V + 4.5%, te pakten 6% (kredi ne Euro)

Per klientë të tjerë:
TRIBOR 1V + 1.75% po te pakten 6.5% per vitet ne vijim (Lek)
EURIBOR 1V + 5%, te pakten 6.5% (EURO)

Gjithashtu, Intesa ka edhe dy oferta te tjera:

– Oferta 1: Interes sa B-Thesari per vitin e pare; (B-Thesari 12m +3% per gjithe vitet e tjera)

-Oferta 2: Interes Fiks prej 9% (Lek) per 2 vitet e para ; (B-Thesari 12m +3% per gjithe vitet e tjera)

Kushtet e plota mund ti gjeni ne deget e bankes.
 
 
Rreth Bankes:
Intesa SanPaolo eshte nje nga bankat me te medha ne Itali me me se 11 miljone kliente dhe 5593 dege, dhe qe ofron sherbime edhe ne Shqiperi. Sherbimet a tyre jane per cdo lloj biznesi dhe individi, perfshire edhe kredi per shtepi. Intesa San Paolo ka dege ne Tirane, Durres, Elbasan, fier, Lushnje, Korce, Vlore, Gjirokaster, Lezhe, Shkoder, Kavaje dhe Berat.

Adresa Kryesore:
Rruga Ismail Qemali, No. 27
P.O. Box 8319
1001 Tiranë, Albania

.

Falas: 08006000
Tel. +355 4 22 76 000
Tel. 355 (0) 692080903
http://www.intesasanpaolobank.al/

Reklame: