Kredite personale /konsumatore jane kredi qe u jepen personave per cdo lloj qellimi dhe pa garanci hipotekore. Zakonisht merren per te blere gjera elektronike, mobilie, per arsim per shpenzime shëndetesie etj. Afati tipik eshte 1-7 vite dhe per tu aprovuar duhet qe personi te kete te ardhura lehtesisht te verifikuara. Shuma zakonisht eshte ne mijra euro.

 % vitkomisionioferte
Raiffeisen
raiffeisen
TRIBOR+9.6%05.9% fiks për vitin e parë të kredisë
BKT
bkt
9% +2% e shumes- 9 %-12.5 % për vitin e parë
Intesa San Paolo
intesasanpaolo
10% - 12%
Alpha Bank
alpha bank
9%
BTH + 8%
BTH + 10%
2% te shumesAprovim brenda 24 oreve
Tirana Bank
Tirana Bank
Tribor 12M + 7.5%
Tribor 12M + 8.5%
1.5% e shumes
NBG Bank
nbg
11% +2% e shumes- 11.00% interes fiks 3 vitet e para
Union Bank
union bank
12% - 15%1.5% - 2%
ProCredit Bank
procredit
11% - 13%2% e shumes
FI Bank
fi
16.5% - 17.5%1.5% e shumes
American Bank of Investments
abi-bank
13% - 16%
Societe Generale
societegeneral
5.5% - 9%2% - 2.5% e shumes