Banka Raiffeisen ofron disa lloj kredie per shtepi:

 interesikomisionioferte
Raiffeisen
raiffeisen
EURIBOR + 5.50%
TRIBOR + 2.00%
0- 3% për 3 vitet e para (Eur)
- 4% për 4 vitet e para (Euro)
-5% 5 vitet e para (Euro)
- 4.5% për 3 vitet e para (Lek)

– Banka ofron mundësi për të blerë shtëpi në ndërtim e sipër
– Banka jep para ne Euro dhe Lek.

 1. Kredi për Blerje Shtepie në Lek me norma interesi:
  Per klientet Paga qe marrin pagen ne Raiffesien: TRIBOR + 1.50%
  Per klientet Paga ne banka tjera: TRIBOR + 2.00%
 2. Kredi për Blerje Shtëpie në Euro
  Për klientet Paga+: EURIBOR + 5.50%
  Për klientet Paga Standarte EURIBOR + 6.00%

Gjithashtu, Raiffesien ofron Kredi Hipotekare per emigrante me keto kushte:

 1. -Kredi per blerje shtepie ne Lek: TRIBOR + 3.00%
 2. -Kredi per blerje shtepie ne EUR: EURIBOR + 7.00%

Kushtet e plota te kredive jane ketu

 

Rreth Bankes:
Raiffeisen Bank International AG (RBI) eshte nje nga ofruesit kryesore te sherbimeve te korporatave dhe bankingut te investimeve ne Austri dhe nje banke universale lider ne Evropen Qendrore dhe Lindore. Ajo u krijua nga bashkimi i zonave te biznesit te Raiffeisen Zentralbank Österreich AG (RZB) me Raiffeisen International Bank-Holding AG. Transaksioni perfundoi ligjerisht ne Tetor 2010. Raiffeisen Bank ka dege ne Tirane, Durres, Kavaje, Elbasan, Lushnje, Kruje, Librazhd, Kucove, Puke, Kukes, Lezhe, Burrel, Corovode, Korce, Bilisht, Ballsh, Permet, Gjirokaster, Erseke, Sarande, Pogradec etj.

Adresa Kryesore:
Raiffeisen Bank SHA
Rr.Kavajes, Nr.44
Tirana, Albania

Tel. 00355 4 2381 381
Fax. 00355 4 2275 599
info@raiffeisen.al
https://www.raiffeisen.al

 

Reklame: