Societe Generale Kredi Per Shtepi /Hipotekare

 interesikomisionioferte
Societe Generale
societegeneral
B-TH +1.5%
Libor Eur + 4%
Libor + 4.5 % $
0.75% - 1%- 4% viti i pare ne lek
- 7.5% ne USD viti i pare
- 3% vitin e pare ne Euro

– Shuma qe ofrohet eshte deri ne 500,000 EUR
– Kredi ne Euro, USD ose Lek; 30 vjet afat
– Banka financon deri ne 80% te shumes se investimit
– Kerkohet sigurim i jetes dhe i prones si kudo

 

Normat e Interesit:
•B-Thesari per vitin e pare, Min 4%; Vitet e tjera Bono Thesari + 1.50%, Min 4.5%;
•LEK: BTH per 3 vitet e para, Min 4.25%; Vitet e tjera Bono Thesari + 1.50%, Min 4.5%;
•EUR: 3% fiks per vitin e pare; Vitet e tjera Libor(EUR) + 4%, Min 4.5%;
•USD: 7.5% fiks per vitin e pare; Vitet e tjera Libor(USD) + 4.5%, Min 7.5%;

Kushtet e plota jane ketu
 
Rreth Bankes:
E themeluar qe nga viti 1864, Societe Generale, ka nje histori te lavdishme dhe ka perballuar luftera boterore, shtetezime etj. Sot banka Societe Generale ka rreth 148,000 punonjes ne 76 vende te botes. Ne Shqiperi, ata blene 75% te aksioneve te Bankes Popullore ne vitin 2007. Societe Generale ofron keshilla dhe sherbime per individet, korporatat dhe institucionet publike. SocieteGenerale ka dege ne Tirane, Durres, Shkoder, Koplik, Peshkopi, Lac, Burrel, Kruje, Fushe Kruje, Gramsh, Kavaje, Golem, Kavaje, Ballsh, fier, Divjake, Rogozhine, Lushnje, Roskovec, Berat, Tepelene, Erseke, Bilisht, Himare, Gjirokaster, Elbasan, Fier, Berat, Korce, Vlore, Delvine etj.
 

Adresa Kryesore:
Twin Towers; Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”
Kulla 1, Kati 9,
Tirana, Albania

.

Falas: 0800 48 48
Tel.: (+355 4) 2 280 442/3
Fax: (+355 4) 2 280 441
http://societegenerale.al

Reklame: