Tirana Bank ofron Kredi Hipotekore / Kredi Per Shtepi me keto kushte:

 interesikomisionioferte
Tirana Bank
Tirana Bank
Tribor 12M+1.8%
Euribor 12M+5%
0.75% e shumes

– Banka ofron deri ne 70% te vleres se shtepise
– Kredi deri ne 150,000 Euro (ose equivalent)
– Nga 5 deri ne 25 vjet afat pagese
– Mund te lesh si garanci shtepine qe blen, apo nje tjeter.
– Komision administrimi eshte 0.75%, minimumi 100 euro.

Për individë kushtet jane:

  • Tribor 12M+2% , Minimum 6% per kredine ne Lek
  • Euribor 12M+5.2%, Minimum 5.5% (Euro)

Për pagamarrësit:

  • Tribor 12M+1.8% , Minimum 5.5 % (ne Lek)
  • Euribor 12M+5% , Minimumi 5.25% (Euro)

Kredi per rikonstruksion deri ne 10,000,000 LEK:

  • 5% Fiks per vitin e parë
  • Me pas Tribor 12M + 2.5% – Minimum 6.25% për individë
  • Më pas Tribor 12M + 2.3% – Minimum 6% për pagamarrësit

 

Kredi per ndertim shtepie:

Ofron 8,000 deri ne 150,000 Euro nga 5 deri ne 25 vjet.

Për individë:

Tribor 12M+2% – Minimum 6% – Lek

Euribor 12M+5.2% – Minimum 5.5%

Per pagamarrësit:

Tribor 12M+1.8% – Minimum 5.5 % – Lek

Euribor 12M+5% – Minimum 5.25%

 

Kushtet e plota jane ketu

 
Rreth Bankes:
E themeluar ne vitin 1996, Tirana Bank eshte banka e pare me kapital 100% privat ne Shqiperi. Sot eshte anetare e Piraeus Bank Group dhe ofron sherbime te plota per individe dhe bizneses, perfshire edhe kredi per shtepi dhe ndertesa. Tirana Bank ka 15 dege ne Tirane, dhe 24 ne rrethe: Durres, Kavaje, Shijak, Kamez, Vore, City Park, Gjirokaster, Ksamil, Permet, Kakavije, Fier, Vlore, Lushnje, Berat, Shkoder, Lezhe, Lac, Kukes, Fushe Kruje, Elbasan, Pogradec, Librazhd, Bilisht, Kapshtice.

Adresa Kryesore:
Rr. “Ibrahim Rugova”
PO BOX 2400/1
Tirana – ALBANIA

.

Tel. +355 4 22 77 700
Fax. 355 4 22 63 022
info@tiranabank.al
http://www.tiranabank.al

Reklame: