Union Bank ofron Kredi Per Shtepi – Kredi Hipotekore me keto kushte:

 interesikomisionioferte
Union Bank
union bank
5.5% +1.5%4.4% vitin e pare (EUR)
5.4% 3 vitet a para (EUR)
6.4% 3 vitet e para (LEK)

– Deri ne 70% te vleres se shtepise financohet
– Kredia per shtepi zgjat deri ne 25 vite
– Vlera e pasurise se paluajtshme duhet te jete te pakten 143% sa financimi.
– Kesti mujor mund te jete deri ne 60% te te ardhurave mujore.

 

Oferta per kredi shtepie ne EUR:

  • 4.4% vitin a pare; 5.9% nga viti i dyte deri ne vitin e katert
    EURIBOR +5.5% per vitet e tjera.
  • 5.4% fiks per tre vitet e para
    EURIBOR 5% per vitet tjera, minimumi 5.4%

 

Oferta per kredite ne LEK:

6.4% fikse ne tre vitet e para
Tribor + 2% ne vazhdim, minimumi 6.4%

 

Oferta per kredite ne USD:
Libor + 5%, minimumi 5.4%

Apliko online per kredi shtepie nga UnionBank.al
 
 
Rreth Bankes:
Union Bank eshte pjese e Unioni Financiar Tirane sh.p.k. dhe ofron sherbime ne Shqiperi qe nga viti 2006. Qe nga viti 2008, BERZH (Banka Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim) zoteron 12.5% te aksioneve te bankes. Sherbimet a tyre jane per biznese dhe per individe, perfshire edhe kredi per shtepi dhe blerje banesash. Union Bank ka dege ne Tirane, Durres, Fushe Kruje, Lac, Kavaje, Rrogozhine, Fier, Lushnje, Divjake, Berat, Polican, Lezhe, Vlore, Shkoder, Pogradec, Lezhe dhe Kukes.

Adresa Kryesore:
Rruga Ismail Qemali, No. 27
P.O. Box 8319
1001 Tiranë, Albania

.

Falas: 0800 0800
Tel. +355 4 2389090
duakredi@unionbank.al
http://www.unionbank.al/

Reklame: